'' Kuzeyden Parlayan Yıldız ,,

Uluslararası Ar-Ge İşbirlikleri Zirvesi ve Fuarı

Kalkınma Bakanlığı ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayelerinde, TÜBİTAK ve YÖK işbirliğinde 3-5 Mayıs 2017 tarihlerinde İstanbul'da "Geleceğin Üretim Sistemlerinde Ar-Ge İşbirlikleri" ana temasıyla "Uluslararası Ar-Ge İşbirlikleri Zirvesi ve Fuarı" etkinliği düzenlenecektir.

Açılış seremonisi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın teşrifleriyle yapılması beklenen etkinliğe ilişkin detaylı program ve bilgilere http://argezirvesi.org internet adresinden ulaşılabilmektedir.

Etkinliğe ülkemizden Sayın Başbakan başta olmak üzere Sayın Bakanlar, üst düzey özel sektör temsilcileri, uluslararası kuruluşlar, sivil toplum ve düşünce kuruluşları ve akademisyenlerin katılımının yanı sıra konuk ülke olarak belirlenen Japonya'dan kamu, özel sektör ve akademisyenleri kapsayan üst düzey bir katılım gerçekleşecektir.

Söz konusu etkinlikle, Türkiye'de gerçekleştirilen Ar-Ge faaliyetlerinin tanıtımı, Ar-Ge'de kamu kurumları, özel sektör kuruluşları ve akademinin etkileşiminin artırılması, uluslararası akademik ve bilimsel işbirliklerinin geliştirilmesi, Ar-Ge çalışmalarının ticarileştirilmesi gibi çok önemli ve öncelikli konular hakkında farkındalık, bilgi ve ticari paylaşım platformu oluşturulması amaçlanmaktadır.

Kurum İç Değerlendirme Raporu
Öğrenci Hizmetleri